• Vi holder åbent under Corona
 • Gratis Fragt
 • Ofte stillet spørgsmål

  - Her ser du de mest spurgte spørgsmål, Hvis du ikke kan finde svaret her er du altid meget velkommen til at kontakte os.

  Jeg har modtaget 2 små flasker, hvorfor?: Det er dine base boostere. Du modtager 40ML koncentreret væske, i en 60ML falske. Dine 2 flasker indeholder hver 10ML base med valgt nikotinstyrke. Når du sætter dem sammen, får du 60ML færdigblandet væske med valgt nikotinstyrke. 

  Hvilken Nikotinstyrke skal jeg vælge?: Vi har lavet en enkelt nikotinguide alle kan forstå, du finder den under øvrige beskrivelse under hver smag vi har. 

  Er der Cooling i alle jeres smage?: Nej, vi har lidt til enhver smag. Der står under beskrivelse om der er tilsat cooling. 

  Hvor mange serier findes der?: Vi har 5 serier, der alle tilbyder noget anderledes. De kan ses under “Fcukin Flava” fanebladet.

  Jeg er under 18 år, hvad gør jeg?: Personer under 18 år, må under ingen omstændigheder handle hos Fcukin’ Flava.

  Hvad kendetegner jeres smage?: Vi er kendt for den autentiske frugtsmag, samt coolingen.

  Hvad er Cooling?: Cooling, er en kølig frisk følelse ved udhaleringen, der er blevet meget populær i de senere år. Det gir en frisk følelse ved dampning.

  Er det normalt at væsken dufter af frugt?: Ja, dette er aromaen du kan lugte, det er helt normalt og bare et tegn på det en god væske du har fået.

  Forhandler i også E-Cigaretter?: Nej, vi forhandler kun væske. Vi anbefaler i besøger en forhandler for råd og vejledning vedr. elektroniske cigaretter.

  Hvordan kommer man i kontakt med jer?: Man kan udfylde ”kontakt” skabelonen, eller skrive til kontakt@fcukinflava.dk – man kan også skrive til os på facebook - https://www.facebook.com/fcukinflavadanmark/
  Copyright © 2017 FCUKINFLAVA, Inc. All rights reserved.