Hvad er en E-Cigaret?

 

En elektronisk cigaret, populært kaldet e-cigaret, er som navnet antyder en elektronisk cigaret man bruger til at dampe/vape væske med. Den er bedst kendt som en erstatning for almindelige cigaretter men er i de senere år, også blevet populær for vandpibe rygere samt folk der ønsker en stor røgskyg der kan bruges til at lave tricks.

 

Hvad består en E-Cigaret af?

 

En e-cigaret består af et hoved som kaldes en clearomizer eller en tank, et batteri som også kaldes et mod samt væske som skaber dampen.

 

Tanken: skal bruge en coil, som sikre at væsken bliver går igennem, inden dampen opstår.

Mod’et: skal have genopladelige batterier, således der kommer strøm til hovedet.

 

Hvordan bruger man en E-Cigaret:

 

Man skruer sit hoved/tank med coil i på sit batteri, og påfylder derefter væsken. Det vigtigt at væsken har fået lov at stå en 10-20 minutters tid inde i selve hovedet inden man begynder at dampe, dette er så væsken kan trænge inde i coilen, gør man ikke dette brænder man coilen, og dampen vil derfor smage brændt.

 

Man skal derfor ligeledes skifte coilen, når denne begynder at smage brændt, hvornår dette sker, afhænger af hvor meget man damper, samt hvilken væske man damper.

 

Generelt:

 

En elektronisk cigaret, er ikke legetøj. Vær derfor omhyggelig med brugen af denne. Brug aldrig batterier hvor indpakningen er i stykker, kasser hellere batteriet end at tage chancen.

 

Sørg for altid at købe dele for autoriseret forhandlere samt anderkendte mærker, der er gennemtestet for fejl.

 

Hvis i er i tvivl, så søg hjælp hos en forhandler. 

Copyright © 2017 FCUKINFLAVA, Inc. All rights reserved.